Doneren

Jaarlijks vangen wij zo’n 700 tot 800 konijnen op en zorgen we ervoor dat ze weer een nieuw huisje krijgen. Dit doen wij met heel veel liefde. Maar liefde alleen is niet genoeg. Al deze konijnen eten een heleboel hooi, biks en groenvoer en willen ook graag op schone bodembedekking zitten. Ook aan medische kosten zijn we heel veel geld kwijt. Om dit allemaal te kunnen bekostigen, hebben wij dan ook geld nodig.

Help jij ons mee om ons werk voort te zetten? Dit kan op verschillende manieren:

Word donateur

Word donateur en steun ons structureel. Dit kan al vanaf € 15,- per jaar, oftewel slechts € 1,25 per maand! Twee keer per jaar ontvang je van ons onze digitale nieuwsbrief met het laatste nieuws over de opvang. Meld je aan als donateur door ons een mail te sturen naar info@konijnenopvanghillegom.nlJe bijdrage kun je overmaken op:

NL38 RABO 0177 8302 47
t.n.v. Stichting Konijnenopvang Hillegom
o.v.v. ‘Donateur’

Doe een eenmalige gift

Je gift kun je overmaken op ons rekeningnummer:

NL38 RABO 0177 8302 47
t.n.v. Stichting Konijnenopvang Hillegom
o.v.v. ‘Gift’

Doneren kan ook via onze digitale collectebus van Stichting DierenLot.

Doneer benodigdheden

Geef je liever geen geld? Met hooi, groenvoer, biks (wij voeren Science Selective) en bodembedekking zijn we ook heel blij! Je kunt dit tijdens onze openingstijden brengen of een afspraak maken door ons te mailen of te bellen.

Sponsoring

Wil je graag een concreet doel sponsoren, zoals nieuwe hokken, rennen of dierenartskosten? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Vrijwilligerswerk

Vind je het leuk om ons te helpen de konijnen te verzorgen? Of heb je andere goede ideeën voor onze opvang? Word dan vrijwilliger! Wij kunnen altijd enthousiaste mensen gebruiken bij de opvang of voor pleegzorg (konijnen die langdurig extra zorg nodig hebben, worden bij vrijwilligers opgevangen), maar ook voor andere ideeën staan wij open.

Namens ons en de konijnen, ontzettend bedankt!